50 безплатни курса

Спечели един от 50 безплатни онлайн курса по английски език! Харесай страницата на LanguageBox.bg във Фейсбук и може да си един от 50-те печеливши! Печелившите ще бъдат изтеглени на 15.03.2012 на случаен принцип.

Условия на промоцията:

- За да участвате в промоцията трябва да сте харесали страницата на LanguageBox.bg във Fаcebook.
- Печелившите се определят чрез томбола на случаен принцип измежду всички харесали страницата на LanguageBox във Facebook към 15 март 2012, 12.00 часа!
- Томболата за определяне на печелившите ще бъде изтеглена на 15 март 2012
- Имената на печелившите ще бъдат публикивани във Facebook страницата на LanguageBox, като всеки печеливш ще получи и персонално уведомление във Facebook пощата си.
- Всички печеливши ще получат инструкциите за активиране на спечелените от тях курсове чрез персонално съобщение във Facebook в рамките на 24 часа след обявяването на печелившите.
- Всички безплатни курсове, спечелени от промоцията са с параметри както стандартните услуги на LanguageBox.bg, които можете да видите на http://LanguageBox.bg.
- Промоцията е обвързана само и единствено с предоставяне на безплатен курс и наградата не може да бъде разменена срещу паричната й равностойност.
- В промоцията не могат да бъдат печеливши служители на Ленгуидж Бокс ООД.

обратно към новини